WIE 

Ik ben Stephanie Machiels. Ervaringsdeskundige in ziek zijn. Niet altijd ziek met nood aan een dokter maar een algemeen “meh” gevoel. Dat “meh” gevoel wordt niet vlug erkend. Ik ging zelf op zoek. Eerste dokter,  tweede dokter, alternatieve routes … Na 5 jaar “ups-en-downs” stootte ik op een osteopaat die mij in de richting van Orthomoleculair Voedseltherapeut volgens de kPNI-methode duwde. Ik heb mijn leven en mijn voedingspatroon zo aangepast dat de reumatische artritis onder controle is. De constante ontstekingen in mijn lichaam zijn weg. Ik heb mijn voedingspatroon aangepast van  “eten” naar “voeden”. Orthomoleculair staat voor het verbeteren van je voedingspatroon waardoor je lichaam zo goed mogelijk werkt. Voor mij een openbaring en ik wil u met deze boodschap de hand te reiken.

Ik heb me daarom omgeschoold van jullie geliefde lingerie-specialiste naar voedingsspecialiste of ook Nutritionologiste of Orthomoleculair Therapeut. In deze tijd van over-informatie help ik u uw eetgewoontes te verbeteren. Door je eetgewoonten te ontwikkelen en je slechte eetgewoontes aan te pakken, creëer je evenwicht in je leven.

Wat ik echter vlug merkte dat de wil en het doen niet op elkaar zijn afgestemd. Om de aanpassing te faciliteren kan je je gezonde voeding bestellen via De Rode Ajuin. De Rode Ajuin brengt een 100% orthomoleculair verhaal voor jou! Zodat jij, je gezin en je feest en je bedrijf rijkelijk genieten van gezonde maaltijden. Organiseer jij ook regelmatig lunchmeetings? Ben je uitgekeken op je huidige opties?  Wat bestel je voor zij die intolerant zijn aan gluten, zuivel …? Weet je waar je terecht kan en zeker kan zijn van wat er wordt aangeboden? En is het lekker? Veel vragen die menig keer frustraties oproepen.

Weg met die frustraties – De Rode Ajuin brengt raad en een lekkere oplossing!

De Rode Ajuin, opgericht door Stephanie Machiels, werkt uitsluitend glutenvrij, zuivelvrij en zonder extra suikers.  De Rode Ajuin staat voor lekker, zuiver maar voornamelijk smakelijk voor iedereen. De recepten worden voorbereid met de grootste zorg.  Verser, geselecteerde ingrediënten, veel vitamines, gemakkelijk verteerbaar, gezond, natuurlijk en origineel combinaties die de smaakpapillen activeren.

Ontvang uitnodigingen voor de workshops "Koken, proeven en eten met Stef"
Ik ga ermee akkoord met de algemene voorwaarden en dat mijn persoonlijke gegevens worden overgedragen aan MailChimp ( meer informatie )
Ontvang maandelijks de uitnodigingen voor de workshops.
Met respect voor jouw privacy (je gegevens worden niet gedeeld noch verkocht aan derden)